اکبرالقرا

استاد مصطفی اسماعیل

اکبرالقرا

استاد مصطفی اسماعیل

اکبرالقرا
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستداران تلاوت قرآن کریم
این وبلاگ جهت آشنایی بیشتر با نابغه تلاوت قرآن؛ اکبرالقرا استاد مصطفی اسماعیل طراحی شده است؛ و در کنار آن، سایر مطالب قرآنی هم در وبلاگ قرار خواهد گرفت. منتظر دریافت نظرات و پیشنهادات شما در این زمینه هستیم. همچنین اگر تلاوت خاصی از استاد مصطفی اسماعیل یا سایر قراء می خواهید، می توانید در قسمت نظرات یا از طریق ایمیل و یا تلگرام با ما در میان بگذارید که ان شاء الله در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد.
https://telegram.me/akbarolqurra
mustafaismaili118@yahoo.com
mustafa-ismail.blogfa.com
mustafa-ismail.blog.ir
آخرین نظرات
پیوندها
بایگانی
طبقه بندی موضوعی
بسم الله الرحمن الرحیم

با تسلیت شهادتحضرت امام جعفر صادق علیه السلام رئیس و پیشوای مذهب حقه تشیع، و همچنین گرامی داشت فقیه و محدث بزرگ مکتب جعفری، علامه محمدباقر مجلسی رضوان الله علیه که دیروز روز بزرگداشت ایشان بود؛

 

محفل تاریخی با حضور اکبرالقراء استاد مصطفی اسماعیل و شیخ عبده عبدالراضی

 

    


در ابتدا و قبل از قرار دادن تلاوت های این محفل، توضیح کوتاهی درباره محافل قرآنی که در مصر برگزار میشه بدم. در این مجالس که بعضا به عنوان امسیة یا سهرة خونده میشن معمولاً چند قاری برای تلاوت حضور دارند که قراء معروف در این مجالس در چند نوبت (که اصطلاحا ربع گفته میشه، مثلاً ربع العشاء یا ربع الختام) تلاوت می کنند. مشابه این قضیه در محافلی که برای مجالس ختم یا سالگرد (عزاء، مأتم، ذکری) برگزار میشه هم هست که در این نوع مراسم ها هم قراء در چند نوبت مختلف تلاوت می کنند.

تا الان چند نمونه از این دست محافل که استاد مصطفی اسماعیل در دو نوبت تلاوت می کردند رو در وبلاگ گذاشته بودم:

1. سوره نمل / فجر قصارالسور : مسجد ابوالعلا 1955

2. سوره نمل / ق ذاریات قصارالسور : اسکندریه 1962

3. سوره زمر / رعد و نصر : سوریه، همراه با استاد کامل یوسف

محافل دیگری هم به این شکل هستند که ان شاء الله به مرور قرار خواهم داد. (البته در مورد بعضی از تلاوت ها به صورت دقیق ذکر نشده که در یک شب بودن ولی با توجه به زمان و مکان و البته فضای تلاوت به راحتی قابل تشخیص هست)

امروز یکی از این محافل به یاد ماندنی که با حضور استاد مصطفی اسماعیل و شیخ عبده عبدالراضی بوده رو آماده کردم. (شیخ عبده از قاریان قدیمی و نابینای مصری هست که چون قاری اذاعه نبوده خیلی شناخته شده نیست، اما خوشبختانه تعدادی از تلاوت هاش ضبط شده و در دسترس هست، ان شاء الله اگه فرصت کنم در یک پست جداگانه زندگی نامه و تعدادی از تلاوت های زیبای ایشان رو قرار میدم)

این محفل در سال 1972 میلادی در شهر جرجا واقع در استان سوهاج مصر و در مراسم سالگرد یکی از بزرگان منطقه به نام الحاج عبد الرحیم البوشی برگزار شده و نزدیک به 4 ساعت و نیم ادامه داشته است. استاد مصطفی اسماعیل در این مراسم دو تلاوت تقریبا 90 دقیقه ای انجام دادند و شیخ عبده عبدالراضی هم دو تلاوت تقریبا نیم ساعته:

 

1. شیخ عبده عبدالراضی، سوره فرقان آیات 70-45 / به مدت 36 دقیقه

2. استاد مصطفی اسماعیل، سوره نحل آیات 1-32 و 69-64 و 83-77  / به مدت 89 دقیقه

3. شیخ عبده عبدالراضی، سوره شعراء آیات 90-51 / به مدت 38 دقیقه

4. شیخ مصطفی اسماعیل، سوره تحریم حاقه نازعات شمس علق حمد و بقره / به مدت 97 دقیقه

 

دانلود فایل کامل مراسم به مدت 4 ساعت و 24 دقیقه (264دقیقه!!)  و حجم 60MB

مصر، استان سوهاج، شهر جرجا، سال 1972 میلادی

 

دانلود از مدیافایر:

http://www.mediafire.com/?ahyqxmv9lgpxeeo

 

دانلود از فورشیرد:

http://www.4shared.com/mp3/9XsiXOEx/_____4____________-___-____.html


تشویق های شیخ عبده در بین تلاوت های مصطفی بسیار جالب و شنیدنی هست، مثلاً:

-در دقیقه 113 : "بذمتکم حد انتو سمعتوه هو زی کده؟" (مضمون جمله تقریباً این هست که شیخ عبده به جمعیت حاضر میگه: وجداناً تا به حال از هیچ قاری، تلاوتی به این قشنگی شنیده بودین؟!!!)

-و یا در دقیقه 182 : "عبده مین یا عم عبده راح ما راح عبده یخلف لنا ربنا فیه" ( شیخ عبده با گفتن این جمله، در واقع خودش رو در برابر قاری بزرگی مثل مصطفی اسماعیل بسیار کوچیک و ناچیز میدونه و باصطلاح به مصطفی میگه "آقا من دیگه رفتم!!!" / با تشکر از برادر عزیز، آقای محمدحلمی که مفهوم این جملات رو برای بنده توضیح دادن)

 

تلاوت های این محفل رو به صورت جداگانه هم میذارم، که البته نسخه های قدیمی تلاوتهاست و کیفیتش با فایل کامل مراسم که در بالا گذاشتم تا حدودی متفاوت هست:

استاد مصطفی اسماعیل

1. سوره نحل

2. سوره تحریم و قصارالسور

 

استاد عبده عبدالراضی

1.سوره فرقان

2.سوره شعراء


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی